Samen Chez Soi

6.2.2021

Samen Chez Soi

Op 6 februari zetten we tussen 16 en 19 uur de verwarming een paar graden hoger. Figuurlijk dan, want we zorgen voor verbinding en halen alle warmte die in Heembeek-Mutsaard huist naar boven mét:

Een wenskaartactie
Een mobiele muziektocht door de straten
Een zee van theelichtjes op het Peter Benoitplein
Poëzieprojecties in de straten

Anonieme gedachten achter gedempte gevels. Hoogstens een nieuwsgierige neus die opdook. Of een moedige shopper. Ver weg van elkaar. Anoniem maar veilig. Dat was 2020. Nu is het 2021 en gaan we volop voor verbinding! Want veilig is goed, maar mentale gezondheid is dat ook. Daarom vissen we alle warme gevoelens weer op. Doe je mee?

-----
Wat? En hoe juist?
Het is geen geheim dat we je missen. En dat jij op jouw beurt weer zoveel anderen mist. Al die wensen die verloren gaan, dat vinden wij absurd. Daarom hebben we iets bedacht. We maken een wenskaart. Niet één maar 20 000! Dat is één voor élke brievenbus in Heembeek-Mutsaard (houd die van jou dus goed in de gaten).

Dus heb jij een boodschap, een wens, een anekdote of wil je gewoon iets kwijt. Voor je buur, een vriend, of voor de medemens in het algemeen? Schrijf het op de wenskaart en breng ze naar één van de verzamelpunten. Vanaf 8 februari hangen we ze op de vensters van Lendrik, de Franstalige bib, Maison de la Creation NOH en op nog veel meer andere plekken. Zo krijgen al die wensen de plaats die ze verdienen.

-----

Meer info vind je hier: www.gcnohva.be/activiteit/samen-chez-soi

Algemene informatie

Thema: 
Zingeving, filosofie en religie, Ontmoeting
In het kader van: 
Nieuwjaarsfeest
Wanneer: 

6.2.2021
van 16:00 tot 19:00

Waar: 

Peter Benoitplein
Peter Benoitplein 22
1120 Neder-Over-Heembeek

Extra info: 

Inzamelpunten: - GC Nohva - Maison de la Création - De Nederlandstalige en Franstalige Bibliotheek - Peter Benoitplein op 6/2 - Bravvo - Meer inzamelpunten volgen binnenkort Wil je nog extra kaartjes om al je wensen te delen? Pik ze op aan één van bovenstaande contactpunten.

Prijs: 

Gratis

Samen Chez Soi

Prijs

Gratis

Reservatie

GC Nohva
tel 02 268 20 82
gcnohva@vgc.be

Waar

Peter Benoitplein
Peter Benoitplein 22
1120 Neder-Over-Heembeek