Living en Ville 2021

Living en Ville 2021

Het warme lentezonnetje doet ons maar een één ding denken, Living en Ville komt eraan! Na de uitdagende maar enorm succesvolle editie van 2020, kijken we uit naar die van 2021. De voorbereiding zijn volop aan de gang, het programma krijgt stillaan vorm dus maak je klaar voor weer een heerlijke Living en Ville zomer met zowel klassieke als nieuwe activiteiten voor alle leeftijden.

 

Wat is Living en Ville?

Living en Ville = jouw living. Een gezellige plek in de openbare ruimte waar je de hele zomer terechtkan voor sport, spelen, praten, kijkeusn, rten, lezen, dansen en fabriceren ...  Een plek waar spontane ontmoeten centraal staan en je vooral veel kan beleven.

 

Zet je schouders mee onder Living en Ville

We kijken weer uit naar een sfeervolle zomer vol Living en Ville activiteiten. Maar die leuke sfeer is onmogelijk zonder gemotiveerde partners! Daarom een warme oproep aan iedereen die wil helpen. Of dat nu als partner, vrijwilliger of ambassadeur is, alle hulp en ideeën zijn welkom. Heb je interesse of wil je graag wat meer info? Laat het ons weten via living.en.ville@gmail.com en dan bekijken we met jou wat mogelijk is.

 

Binnenkort meer!

 

Kan je ondertussen niet wachten om zelf al aan het knutselen te slagen? Download dan één van onderstaande kleurplaten en geef onze duivenmascotte wat kleur.