Lendrik, onze nieuwe thuis

Publicatiedatum: 
Zaterdag, 1 oktober 2016 - 12:36

Lange tijd is er samen met ons - de bib, het dienstencentrum en het gemeenschapscentrum - uitgekeken naar de bouw van onze nieuwe thuis. Nu heeft dat huis ook een naam: Lendrik.

nieuwbouw kant kerk

Begin juni startten de werken aan het multifunctionele gebouw aan het Peter Benoitplein, aan de rechterzijde van de kerk. Dit nieuwe gebouw wordt de nieuwe thuis van het lokaal dienstencentrum ADO Icarus, de Nederlandstalige bibliotheek en GC Heembeek-Mutsaard. En dus uiteraard ook een tweede thuis voor jou! Je leest het goed: met z'n drieën gaan we wonen onder één dak en delen we ook dezelfde voordeur. Dat is niet alleen goed voor ons - samen projecten opzetten en informatie uitwisselen wordt nog makkelijker - maar ook handig voor jou: verschillende voorzieningen, allemaal terug te vinden op één adres.

Dat adres - en dus het gebouw - moest ook een naam krijgen. Een half jaar geleden deden we dan ook een oproep naar goede suggesties. Uit 187 inzendingen werd de naam 'Lendrik' gekozen. Wij staan alvast te popelen om hier onze intrek te nemen, als alles meezit, kunnen we dat tegen eind 2017.

Lees meer over het nieuwe gebouw in de Uil&Spiegel van oktober.