Ons nieuwe huis

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 6 januari 2015 - 01:08

Als alles goed gaat, verhuist het gemeenschapscentrum eind 2016 samen met de Nederlandstalige bibliotheek en het lokaal dienstencentrum ADO Icarus naar een nieuwe stek waar we alledrie onze plek in zullen krijgen. Hier ontdekt u nu al de plannen!

Nieuwe gebouw op het Peter Benoitplein

In ons toekomstige huis is ruimte voor een arsenaal aan nieuwe activiteiten. In de ruime, polyvalente zaal kan gedanst en gesport worden, maar kunnen ook theatervoorstellingen en concertjes plaatsvinden. De volledig uitgeruste keuken van het lokaal dienstencentrum kan ’s avonds omgetoverd worden tot een leskeuken waar de meest exotische kookcursussen georganiseerd worden. In de nieuwe lokalen is ruimte voor extra Nederlandse lessen en creatieve ateliers voor kinderen. De verenigingen zullen nog steeds bij ons terechtkunnen. De grote zaal en de keuken zijn ideaal voor eetfeesten en met een mobiele bar in de foyer wordt zelfs de inkomhal een gezellige ontmoetingsruimte.

Voor ons nieuwe gebouw zijn we nog op zoek naar een mooie naam. Suggesties zijn alvast welkom op heembeek-mutsaard@vgc.be.
Uit alle inzendingen kan u later de meest toepasselijke kiezen.

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon PIPA presentatie web.pdf8.19 MB