Uil&Spiegel: in je brievenbus of online?

Uil&Spiegel: in je brievenbus of online?

De Uil&Spiegel, Het blad van je wijk, wordt al jaren met veel enthousiasme geschreven, rondgedragen en gelezen. De laatste jaren merken we door o.a. een stijgende energiekost dat de krant een steeds grotere hap uit het budget van de GC Nohva neemt. Graag willen we jullie, onze lezers, ook in de toekomst blijvend bedienen met dezelfde gekende kwaliteit!  

Via deze weg lanceren we een warme oproep aan alle lezers om te laten weten hoe jij de U&S voortaan wil lezen. Wil je de gedrukte U&S blijven ontvangen in je brievenbus? Of teken je in voor de digitale U&S via de nieuwsbrief of website? Je kan ook beiden combineren. De maandelijkse online nieuwsbrief biedt vele voordelen. Je wordt automatisch verwittigd wanneer er een nieuwe U&S verschijnt en je leest laatste updates. 

Alle lezers wonende in Heembeek-Mutsaard blijven hun gedrukt magazine gratis ontvangen. Als je graag vrijwillig de U&S wil steunen met een bijdrage ben je zeer welkom.  

Lezers van buiten Heembeek-Mutsaard ontvangen hun gedrukte magazine via de post. Voor de verzending vragen we vanaf 2024 een minimum bijdrage van 5 euro per jaar. De lezers die rond de jaarwisseling al een vrijwillige bijdrage gaven zijn heel fel bedankt; dit geldt als bijdrage voor 2024. 

Ten laatste 31 mei 2024 ontvangen wij graag jullie antwoorden via onze vragenlijst. Vanaf de zomer hanteren we de aangepaste adressenlijst. Laat dus zeker tijdig weten hoe je de Uilenspiegel wil ontvangen. 

Voor een nauwkeurige registratie is het belangrijk onderstaande vragen te beantwoorden en bij je overschrijving de volgende informatie te vermelden: “UilenSpiegel +naam + postcode”. 

Het volledige team van de U&S en GC Novha wenst jullie nog veel leesplezier!