Stage project Living en Ville

Duif Living en Ville

Living en Ville is een sociaal-cultureel project in de publieke ruimte. Van mei tot september wordt het Peter Benoitplein in Neder-Over-Heembeek omgetoverd tot woonkamer in de stad waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en deelnemen aan tal van activiteiten. Het participatieve project wordt geïnitialiseerd door GC Nohva, de activiteiten zelf worden georganiseerd door buurtbewoners, plaatselijke verenigingen en lokale organisaties. Voor de uitbouw van de 6de editie van Living en Ville zoeken we de hulp van een stagiair (m/v/x).

Functie
  • Je gaat op zoek naar sleutelfiguren die een activiteit willen organiseren in het kader van het project.
  • Je ondersteunt de voorbereidende etappes: consultaties, vergaderingen, informatie verzamelen en uitwisselen, planning.
  • Je werkt mee aan de promotiecampagne voor het gehele project.
Profiel

Je volgt bij voorkeur een richting in de humane / sociale wetenschappen.
Je wil een project uitwerken van a tot z, daarbij ondersteund door het team van GC Nohva. Je bent mondig zonder drempelvrees, in het Nederlands, het Frans en evt. andere talen. Je bent geboeid door de grootstedelijke context van Brussel en nieuwe mensen en doelgroepen schrikken je niet af. Je gaat creatief en oplossingsgericht te werk en je enthousiasme werkt aanstekelijk.

Aanbod

Een uitdaging in een veranderende stedelijke context.
Stage tijdens het voorjaar 2019, duur en regime onderling te bespreken.

Interesse?

Neem voor 1 februari contact op via gcnohva@vgc.be
Meer over het project? www.facebook.com/LivingenVille