Vrijwilligers

 

Zonder vrijwilligers, geen GC Nohva! Dankzij ons fantastisch team aan vrijwilligers kunnen we jaar na jaar doen wat we doen. Hun enthousiasme, ideeën en hulpvaardigheid zijn van onschatbare waarde voor onze werking. Ze zetten onder andere mee hun schouders onder:

Heb jij zin om mee te werken aan een project? Kom je graag in contact met de buurtbewoners? Broed je op een idee? Zin in een babbel? Je weet ons te vinden!

Oproep vrijwilligers GC Nohva

Promoteam

GC Nohva organiseert, ondersteunt en promoot Nederlandstalige activiteiten in Heembeek-Mutsaard. Zet jij deze activiteiten graag in de kijker? Meld je dan snel aan voor ons promoteam! 

Wat doet het promoteam als ambassadeur van GC Nohva? 

• Posters en flyers verdelen.  

• Samen met ons een infostand bemannen. 

Begeleiders voor film en voorleesmomenten 

Heb je iets met verhalen? Leid je kleuters en lagereschoolkinderen graag toe naar Nederlandstalige activiteiten? Dan kan je je steentje bijdragen als begeleider voor de maandelijkse filmvoorstellingen en voorleesuurtjes op woensdagnamiddag in Lendrik. 

 Wat doet de begeleider? 

• Kinderen te voet ophalen en afzetten bij de naschoolse opvang van Nederlandstalige scholen in de buurt. 

• Samen met de kinderen de filmvoorstelling of het voorleesuurtje bijwonen. 

Begeleider conversatiegroep

Ben jij sociaal, altijd bereid voor een gezellig gesprek en kan je goed luisteren? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en hen helpen met hun Nederlands? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de conversatiegroep op vrijdag.

Wat doet een begeleider van de conversatiegroep? 

• het gesprek leiden

• spreken met, en vooral luisteren naar de deelnemers van de conversatiegroep

Heb je Interesse voor één of meerdere van deze taken en ben je minimum 16 jaar? Stuur een mailtje naar Ann.Deraedt@gcnohva.be met je contactgegevens.